top of page

Workshops 

'Verbinding ontstaat waar mensen zich gezien en gehoord en gewaardeerd voelen.'
 

SAMEN  staat centraal in de workshops.

In de workshops gaat het onder andere om: ontmoeten, ontdekken, onthaasten, ontspannen en genieten.

Een tikkeltje serieus, soms in stilte, met veel plezier, soms wat hilarisch, eigen inbreng, enz.. het kan allemaal in deze workshops.

Genieten van de stilte, inspiratie opdoen, een luisterend oor vinden,  het delen van verhalen en de verbinding met elkaar zoeken.

Group 24_edited.png
IMG-20220623-WA0021.jpg

Thema's

De stiltewandeling. In deze wandeling laten we de stilte het werk doen. 

Vrouwen voor Vrouwen. Vrouwendingen. (40+) Doel: uitwisselen van thema's, onderwerpen en vragen die jou bezig houden. Verandering van lichaam, ziekte, verlies, lege nest, uit je werk en nu, zingeving enz. 

Inspiratiewandeling. Raak geínspireerd door de natuur. Ontdek, ontmoet en laat je creativiteit de vrije loop. Je hoeft geen kunstenaar te zijn om deel te nemen. Laat je verrassen.

Voor wie?

Een moment voor jezelf,de dag in stilte beginnen of afronden, een dag samen eropuit, geïnspireerd raken in de natuur. Werken in en met de natuur. Je verhaal of thema bespreken in een vertrouwde kleine setting. Het kan allemaal.

Voor: de doener, de ontdekker, de dromer, de vrager, de... wat of wie jij vindt dat je bent. Kortom, gewoon voor jou!

Elke wandeling of bijeenkomst start met een mooie introductie, is voorzien van opdrachten tussendoor en wordt afgesloten op een manier die bij het thema past.

Op het weer hebben we geen invloed, maar laat dat niet de keus zijn om wel of niet deel te nemen. Als we alleen naar buiten gaan als de zon schijnt, missen we  momenten die het leven zo mooi maken .

Houd de planner in de gaten voor de verschillende workshops.

Graag tot ziens op één of meerdere workshops.

20220312_155932.jpg

Planner

bottom of page